Ontspanningsmassage

ontspanningsmassage-hulst

De Reversal Sports ontspanningsmassage is gericht op het volledig ontstressen van lichaam en geest. Door gebruik te maken van rustgevende, milde massagetechnieken krijgt spanning de gelegenheid het lichaam te verlaten en kom je even heerlijk tot rust. Dit alles vindt plaats in een veilige, warme, gemoedelijke omgeving en onder het genot van een prachtig uitzicht over de Zeeuwse polders.

Wat is het effect van ontspanningsmassage?
Net als de sportmassage heeft een ontspanningsmassage tot gevolg dat zuurstof in het lichaam beter wordt getransporteerd wat bijdraagt aan een betere en snellere afvoer van afvalstoffen. De nadruk ligt echter vooral op het wegnemen van stress en spanning en niet zozeer op het verhelpen van blessures of pijnklachten. Dat neemt echter niet weg dat ook een ontspanningsmassage een positief effect heeft op het lichaam.

Wanneer een ontspanningsmassage?
Massages komen van oudsher in vrijwel alle culturen voor en werden vanwege de helende werking regelmatig ondergaan. Het effect van de massage gaat echter verder dan het afvoeren van afvalstoffen of spierspanning. In deze tijd ervaren we namelijk relatief veel stress en druk en worden we veelal blootgesteld aan tal van prikkels. Een ontspanningsmassage kan je helpen om af en toe even af te schakelen en te onstressen, waardoor je weer kunt terugkeren naar je basis en zodoende beter bestand bent tegen hetgeen op je pad komt. 

Wanneer geen massage?
Heeft u wondjes, ontstekingen of koorts? In dat geval moet de massage worden uitgesteld.

Praktische info
Locatie: Onze gym in Hengstdijk of bij u thuis. Voor tarieven, klik hier. Direct een afspraak maken? Neem dan contact op.

Reversal Sports Massage & Personal Coaching geeft massages en trainingen in de regio Hulst (onder andere Hengstdijk, Vogelwaarde, Kloosterzande, Zaamslag, Clinge, Terneuzen, Koewacht, Sint Jansteen, Kuitaart, Lamswaarde en Graauw).

 

N.B. WIJ VERRICHTEN GÉÉN SEKSUELE HANDELINGEN! HEREN DIE DAARNAAR OP ZOEK ZIJN, ZIJN BIJ ONS AAN HET VERKEERDE ADRES!