Personal Coaching

personal-training-hulst

Reversal Sports Personal Coaching is bedoeld voor mensen graag hun algehele gezondheid en/of conditie willen verbeteren en daarbij een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De focus ligt bij ons daarom niet zozeer op het maximaliseren van sportieve prestaties, maar op het beste uit jezelf halen op een manier die past bij je persoonlijke situatie, zodat je uiteindelijk op eigen kracht, vol vertrouwen met je ‘nieuwe’ ik het leven tegemoet kunt treden. Leidend principe daarbij is het uitgangspunt dat lichaam en geest één zijn en dat beiden pas optimaal als eenheid kunnen functioneren vanaf het moment dat ze gezond en in balans zijn. Binnen de coaching bestaat vooral aandacht voor beweging, voeding, ontspanning en mentale gezondheid.

Waarom Reversal Sports Personal Coaching?
Toen Reversal Sports eind 2016 begon, lag onze focus met name op het geven van sportmassage en personal training. Gaandeweg werd echter duidelijk dat klanten die personal training wilden meer waarde hechtten aan de term ‘personal’ dan aan het begrip ‘training’ en dat had alles te maken met het feit dat tijdens sessies ook vaak ruimte nodig was voor een persoonlijk gesprek en een stukje mentale ondersteuning ofwel; coaching.

Daarom heeft Reversal Sports zich gaandeweg steeds meer toegelegd op het begeleiden van mensen die heel graag willen, maar gewoon niet zo goed weten hóe. Wat daarnaast vaak naar voren komt is dat veel mensen zich niet zo prettig voelen in een sportschool. Soms heeft dat te maken met een gevoel van schaamte. Daarnaast valt het niet altijd mee om gemotiveerd te blijven, want hoe graag je ook wilt: het leven kent ups en downs en het komt maar al te vaak voor dat de levensstijl daaronder lijdt. Wij begrijpen maar al te goed hoe de loop van het leven z’n stempel kan drukken op de levensstijl en daarom staan wij voor je klaar om je te begeleiden, ondersteunen, motiveren en je eraan te herinneren waarom je een traject bent gestart. 

Voor wie is Personal Coaching bedoeld?
Reversal Sports Personal Coaching is geschikt voor iedereen die klaar is voor een gezonde ommekeer en daarbij graag begeleiding en ondersteuning ontvangt. Of je nou kampt met overgewicht, niet lekker in je vel zit, gebukt gaat onder een burn-out of ‘gewoon’ meer uit jezelf wilt halen: wij laten jou het positieve in jezelf zien en zijn als het moet de stok achter de deur.

Praktische info
Locatie: Onze gym in Hengstdijk of op locatie. Voor tarieven, klik hier. Direct een afspraak maken? Neem dan contact op.

Reversal Sports Massage & Personal Coaching geeft massages en trainingen in de regio Hulst (onder andere Hengstdijk, Vogelwaarde, Kloosterzande, Zaamslag, Clinge, Terneuzen, Koewacht, Sint Jansteen, Kuitaart, Lamswaarde en Graauw).