Reversal Sports

reversal-sports

Reversal Sports Massage & Personal Coaching geeft massages en trainingen in de omgeving van Hulst en Terneuzen.

“Toen ik eind 2013 met Reversal Sports begon, lag de focus vooral op het sportieve vlak: het geven van sportmassages en personal trainingen. Dit had grotendeels te maken met het uitdagende karakter dat ervan uitgaat.

Gaandeweg zag ik ik echter steeds vaker van dichtbij dat de uitdaging van mijn klanten doorgaans niet ligt in het verbeteren van sportprestaties of het zo snel mogelijk herstellen van een blessure, maar in heel andere, meer persoonlijke kwesties. Vanuit de betrokkenheid die ik bij mijn klanten voel, werd hun uitdaging mijn uitdaging, waardoor persoonlijke betrokkenheid en begeleiding een steeds nadrukkelijkere rol gingen spelen.

Mijn bedrijf ontwikkelde hierdoor een duidelijke eigen identiteit en wat daarbij vooral naar voren kwam, is dat mijn kracht – en daarmee dus ook de kracht van Reversal Sports – ligt op het gebied van persoonlijke begeleiding, gemoedelijkheid, het feit dat klanten zich gewaardeerd of gehoord voelen en echt zichzelf kunnen en mogen zijn. Kortom: het persoonlijke tintje. Inmiddels is dát wat mijn klanten, naast de kwaliteit van dienstverlening, bindt en het meest waarderen.

Dit gegeven heeft ertoe geleid dat de ontwikkelde identiteit een stempel heeft gedrukt op het aanbod. Zo heb ik ervoor gekozen om personal training om te vormen tot personal coaching, zodat de nadruk niet langer ligt op het maximaliseren van sportprestaties, maar op het beste halen uit jezelf en dat is een wezenlijk verschil. Het staat echter symbool voor waar Reversal Sports voor staat: het beste uit jezelf halen door lichaam en geest met elkaar in balans te brengen.

Heb je interesse in een massage of personal coaching? Schroom dan niet om contact op te nemen.”

Vriendelijk groetend,

Petra Tanghe | Reversal Sports

 

Klik HIER om een afspraak te maken.

Reversal Sports
Margaretsedijk 41
4585 PA Hengstdijk
Kvk-nummer: 66237467
IBAN: NL11RABO 0315 254998
Tel. nr. +31(0)6 1113 7105
Stuur WhatsApp-bericht