Zwangerschapsmassage

zwangerschapsmassage-hulst

De Reversal Sports Zwangerschapsmassage is speciaal bedoeld voor aanstaande moeders die het fijn vinden om even de boel de boel te laten, te ontspannen en het helende effect van massage te ondergaan, want laten we wel wezen: hoe mooi en bijzonder een zwangerschap ook mag zijn, het is niet altijd even makkelijk en stelt vrouwen vaak behoorlijk op de proef. Tijdens een zwangerschapsmassage wordt dit alles volledig erkend en zorgen we ervoor dat je lichaam en geest wat extra ondersteuning krijgen.      

Wat is het effect van zwangerschapsmassage?
Een zwangerschapsmassage zorgt ervoor dat je lichamelijk en geestelijk kunt ontspannen, dat je zodoende weer een beetje extra energie opdoet en hierdoor beter bestand bent tegen de ongemakken die een zwangerschap met zich meebrengt. Het allermooiste aan zwangerschapsmassage is echter dat het actief bijdraagt aan het contact met jouw kleine wondertje en daardoor de mooie kanten van het zwanger zijn benadrukt.

Wanneer een zwangerschapsmassage?
Het antwoord op die vraag is simpel: wanneer jijzelf de behoefte voelt! Wil je meer weten of vind je het fijn om eerst even te overleggen? Neem dan gerust contact op.

Praktische info
Locatie: Onze gym in Hengstdijk of gewoon lekker bij jou thuis. Voor tarieven, klik hier. Direct een afspraak maken? Neem dan contact op.

Reversal Sports Massage & Personal Coaching geeft massages en trainingen in de regio Hulst (onder andere Hengstdijk, Vogelwaarde, Kloosterzande, Zaamslag, Clinge, Terneuzen, Koewacht, Sint Jansteen, Kuitaart, Lamswaarde en Graauw).

 

N.B. WIJ VERRICHTEN GÉÉN SEKSUELE HANDELINGEN! HEREN DIE DAARNAAR OP ZOEK ZIJN, ZIJN BIJ ONS AAN HET VERKEERDE ADRES!