Sportmassage

sportmassage-hulst

De Reversal Sports Sportmassage is gericht op het verhelpen van klachten die het gevolg zijn van sport, dagelijkse activiteiten, stress en/of spanningen. Daarnaast is het een zeer effectieve manier om klachten te verhelpen bij mensen die om wat voor reden dan ook weinig tot niet  (kunnen) bewegen om zodoende de fysieke gesteldheid te verbeteren.

Wat doet sportmassage voor het lichaam?
Door het gericht toepassen van de juiste massagetechnieken wordt zuurstof in het lichaam beter getransporteerd, waardoor herstel (lees: het opruimen van afvalstoffen) sneller en effectiever verloopt. Voor sporters is dit ideaal, omdat het lichaam als gevolg hiervan sneller klaar is voor een volgende inspanning. Voor mensen met pijnklachten en/of stijve, gespannen spieren is het natuurlijk ontzettend fijn als pijnklachten worden verholpen en daarmee de bewegingsvrijheid wordt vergroot.

Naast fysieke voordelen, heeft sportmassage ook een positief effect op het geestelijk welbevinden. Na de behandeling zit je dan ook letterlijk beter in je vel.

Is een sportmassage pijnlijk?
Sportmassage heeft tot doel pijn en/of stress weg te verlichten; niet op het verergeren ervan. De massage is dan ook een weldaad voor het lichaam en voelt in algemene zin zeer aangenaam. Dat gezegd hebbende kan het voorkomen dat het behandelen van gevoelige of pijnlijke spieren (lokaal) aanvankelijk een beetje zeer doet, maar die pijn neemt tijdens de massage uiteraard af.

Wanneer geen sportmassage?
Heeft u wondjes, ontstekingen of koorts? In dat geval moet de sportmassage worden uitgesteld.

Praktische info
Locatie: Onze gym in Hengstdijk of bij u thuis. Voor tarieven, klik hier. Direct een afspraak maken? Neem dan contact op.

Reversal Sports Massage & Personal Coaching geeft massages en trainingen in de regio Hulst (onder andere Hengstdijk, Vogelwaarde, Kloosterzande, Zaamslag, Clinge, Terneuzen, Koewacht, Sint Jansteen, Kuitaart, Lamswaarde en Graauw).

 

N.B. WIJ VERRICHTEN GÉÉN SEKSUELE HANDELINGEN! HEREN DIE DAARNAAR OP ZOEK ZIJN, ZIJN BIJ ONS AAN HET VERKEERDE ADRES!