Prijswijzigingen per 1 december en 1 januari

Beste klant,

Als gevolg van de coronamaatregelen hebben we allemaal pijnlijke blaren opgelopen; nu is de tijd aangebroken om ze door te prikken.

In mijn geval betekent dit dat ik genoodzaakt ben om per 1 december 2021 – voor het eerst sinds ik in 2013 begon – mijn tarieven naar boven bij te stellen.

Het is altijd de inzet geweest om kwalitatief goede (sport)massages voor een breed publiek toegankelijk te maken, maar het is niemand ontgaan dat het leven de afgelopen jaren flink duurder is geworden. Om mijn bedrijf te kunnen voortzetten zal ik daarom met ‘het leven’ moeten meebewegen.

Korting

Om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen en de pijn ietwat te verzachten, heb ik besloten de verhoging als volgt door te voeren:

  • De prijs van losse massages gaat vanaf 1 december 2021 omhoog.
  • De prijs van 10-rittenkaarten wijzigt per 1 januari 2022.

 

Hierdoor wordt iedereen die 10-rittenkaarten aanschaft in de gelegenheid gesteld om ook in het nieuwe jaar nog een tijdje voor de oude prijs van mijn massages te genieten. Voor abonnementen die na 31 december van dit jaar worden afgesloten geldt het nieuwe tarief.

Ik hoop dat je begrip hebt voor de noodzaak van deze wijziging en je ook in het nieuwe jaar als klant te mogen blijven begroeten. Een ding staat in ieder geval vast: de prijs blijft scherp!

Vriendelijk groetend,

Petra Tanghe | Reversal Sports

Klik hier om de nieuwe tarieven te bekijken.

De prijs van de 10-rittenkaarten blijft tot en met 31 december 2021 ongewijzigd. Dat wil zeggen 315 euro voor de 10-rittenkaart ‘Reversal gym’ en 360 euro voor de 10-rittenkaart ‘thuismassage’.