Hot Stone Massage

hot-stone-massage-hulst

De Reversal Sports Hot Stone Massage is een milde massagevorm waarbij gebruik wordt gemaakt van platte, gladde, voorverwarmde stenen (van circa 45 graden Celsius) die op bepaalde punten van het lichaam worden gelegd, maar waarmee óók wordt gemasseerd. Deze vorm van massage is bij uitstek geschikt voor mensen die houden van de combinatie van warmte, ontspanning en subtiliteit.

Wat doet een hot stone massage?
Een hot stone massage is ondanks het milde karakter zeer effectief. De warmte van de stenen dringt namelijk diep door in de spieren wat niet alleen een relaxende werking heeft, maar ook het zelfherstellend vermogen van het lichaam en de afvoer van afvalstoffen stimuleert. Daarnaast merken we regelmatig dat het ondergaan van een hot stone massage mensen na afloop extra energie geeft.

Wanneer een hot stone massage?
De Reversal Sports Hot Stone Massage is met name geschikt voor mensen die op een zachtere, meer subtiele manier het effect van massage willen ervaren en/of ernaar streven hun lichaam beter in balans te brengen. De uitwerking is namelijk zeer breed, variërend van een helend effect op spierweefsel en geestelijke ontspanning tot ontgifting en het stimuleren van organen.

Wanneer geen massage?
Heeft u wondjes, ontstekingen of koorts? In dat geval moet de massage worden uitgesteld.

Praktische info
Locatie: Onze gym in Hengstdijk. Voor tarieven, klik hier. Direct een afspraak maken? Neem dan contact op. N.B. om praktische redenen (het opwarmen van de stenen) wordt de hot stone massage enkel in onze Reversal Gym gegeven. Wilt u een thuismassage? Dan kunt u kiezen voor een sportmassage of ontspanningsmassage.

Reversal Sports Massage & Personal Coaching geeft massages en trainingen in de regio Hulst (onder andere Hengstdijk, Vogelwaarde, Kloosterzande, Zaamslag, Clinge, Terneuzen, Koewacht, Sint Jansteen, Kuitaart, Lamswaarde en Graauw).

 

N.B. WIJ VERRICHTEN GÉÉN SEKSUELE HANDELINGEN! HEREN DIE DAARNAAR OP ZOEK ZIJN, ZIJN BIJ ONS AAN HET VERKEERDE ADRES!